"We make a living by what we get;

 We make a life by what we give"

 

 

- Sir Winston Churchill

Home

 

Personal Assistant (Exclusive)

 

 

Personal Assistant

Soms kun je gewoon niet alles zelf.  Of het nu voor enkele dagen of een langere periode is, laat mij uw tijdrovende zaken overnemen. Dit kan als uw Personal Assistant op afstand of op locatie.

 

Met een brede achtergrond en ervaring kan ik u op diverse gebieden van dienst zijn. Zeg maar gerust dat ik als Personal Assistent all-round ben.

Agenda beheer, planningen maken, afspraken regelen, brengen naar afspraken, correspondenties beantwoorden, typewerk, organiseren en coördineren zijn enkele voorbeelden van wat ik voor u kan betekenen.
Zelfs als een Personal Shopper kan ik u vergezellen en adviseren terwijl u uw inkopen doet. Als gediplomeerd imago-styliste weet ik de do's en don'ts en kan ik u helpen wat er aan kledingstukken het beste bij u zal passen, danwel welke kleuren u zullen staan.

Heeft u een creatieve mind nodig? Geen probleem! Passend bij het evenement, wordt de styling tot in detail verzorgd. Ook weet ik mijn weg op social media te vinden en kan ik u helpen met strategieën en teksten bedenken als een Content Creator.

 

 

Personal Assistant Exclusive

U kunt ook voor de Personal Assistant Exclusive kiezen.

Ook hier zal elke aanvraag met veel zorg en oog voor detail behandeld worden. Denk bijvoorbeeld hier aan VIP diensten, hotelboekingen, diner reserveringen, regelen van een limousine service, luxe jachten, private jets, toegang tot een evenement of een volledig verzorgde zakenreis.

 

Een P.A. is voor u een efficiënte, betaalbare en ideale oplossing, want u betaalt namelijk enkel voor de tijd dat u hulp nodig hebt. Terwijl u ervan verzekerd bent dat Jolie Events 24/7 voor u klaar staat!

 

Let it be Jolie!

 ©Jolie Events 2019

info@jolie-events.nl || M: (+31)611074303

 

disclaimer - algemene voorwaarden

logo design: Van Veldhuisen Creative || webdesign: BBest Webdesign

 

disclaimer - algemene voorwaarden

logo design: Van Veldhuisen Creative

webdesign: BBest Webdesign